Digitalne radio konzole

DCS-5020                                                                                ACOM

zetron DCS-5020            prod_acom

Telecare d.o.o. certificirani je prodajni i servisni partner tvrtke Zetron Inc  u Hrvatskoj i isporučitelj je rješenja za komandne i upravljačke centre bazirane na Zetron tehnologiji kod više klijenata.

Zetron Inc. već više od 25 godina projektira, proizvodi i donosi visoko pouzdane, digitalne komunikacijsko-upravljačke i nadzorne sustave za krizne situacije. Tvrtka je u vlasništvu Kenwood korporacije iz Japana, a osnovana je 1980. godine u Američkom gradu Redmondu te broji više od 330 zaposlenika diljem svijeta.

Njihova kvaliteta garantirana je certifikatom ISO9001:2000.

Proizvodi tvrtke Zetron mogu se koristiti u javnim i privatnim agencijama i tvrtkama. To se odnosi na rješenja za javnu sigurnost, državne institucije, zrakoplovstvo, željeznice i cestovni promet, komunalne usluge, kao i u industrijskim, medicinskim, obrazovnim i poslovnim programima.

Zetron sustave koristi više od 15 tisuća dispečera diljem svijeta. Ciljevi i uspjesi izvedenih projekata prikazuju dostignuće, učinkovitost, otpornost i pouzdanost Zetronovih proizvoda koji se koriste u više od 60 država svijeta.

Tvrtka Zetron brine i da njihovi partneri budu također visoko informirani i obrazovani te se svaki od njih može nositi s izazovima u svojoj regiji.
Svojom prisutnošću Zetron je bio usmjeren na sudjelatnost daleko prije nego što su ostale industrije prepoznale tu važnost, a to potvrđuju i prisutnošću svojih regionalnih centara u Americi, Europi i Australiji.