Telekomunikacijski sustavi

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u implementaciji telekomunikacijskih rješenja nekih od najpoznatijih svjetskih proizvođača telekomunikacijske opreme spremni smo Vam ponuditi razvoj rješenja prilagođenih potrebama svakog klijenta ponaosob u području poslovnih telekomunikacijskih sustava, hotelskih rješenja koja po potrebi mogu uključivati i aplikacije za recepcijsko poslovanje, rješenja za pozivne i kontaktne centre ili rješenja za dojavne i upravljačke centre hitnih službi ili centara za krizne situacije.
Ovisno o zahtjevima korisnika, potrebama ili postojećem stanju opremljenosti rješenja mogu biti zasnovana na tehnologiji klasičnih digitalnih telefonskih centrala ili na najnovijim serverskim IP platformama kao i kombinaciji digitalnih i IP rješenja.
Kao partner renomiranih svjetskih proizvođača Mitel ( ex Ericsson, Aastra ) i Grandstream, Telecare d.o.o. će Vam ponuditi “ključ u ruke” rješenje za Vaše poslovne sustave s call center aplikacijama i korporativnim imenicima s “click to call” funkcionalnostima, te integraciju Vaših sustava s rješenjima za video konferencije i sl
grandstream_gxv3140_1